PotSaZbor Dela1la21 X2 – S10E21 Avansaţi – Forţă pentru alergători

Click pentru a vizualiza harta
Cand:
octombrie 5, 2019@3:00 PM – 4:00 PM
2019-10-05T15:00:00+03:00
2019-10-05T16:00:00+03:00
Unde:
World Class ParkLake
Strada Liviu Rebreanu 4
PotSaZbor Dela1la21 X2 - S10E21 Avansaţi - Forţă pentru alergători @ World Class ParkLake
Am ajuns la sezonul 10 de antrenamente şi continuăm cu entuziasm programul #potsazbor #dela1la21 susținut de Under Armour! Vom fi împreună alături de oamenii care vor să alerge primul lor semimaraton şi ne vom împărţi în două grupe: una de începători, una de avansați.

Grupa dedicată avansaților va presupune antrenamente săptămânale specifice ce vor include, de-a lungul timpului, long runs, intervale, fartlek, tempo și forță.

 

Săptămâna asta organizăm un antrenament de forță specifică pentru alergători, în colaborare cu World Class Romania.
 
Sesiunea va fi susținută de echipa de traineri World Class și Radu Restivan (Antrenor de altetism la 321sport). Ora de începere este 15:00, dar vă rugăm să ajungeți din timp pentru a vă schimba și pentru a vă pregăti de clasă.
 
Locația de antrenament: World Class Romania (Str. Liviu Rebranu, nr. 4).
 
Detalii logistice: să vă echipaţi corespunzător, să aveţi un prosop şi apă pentru hidratare.
 
Antrenamentul special este dedicat dezvoltării forței pentru alergători, care va avea trei zone de lucru: lower body, upper body și core. Gradul de dificultate al acestui antrenament este ușor spre mediu.
 
Sunt disponibile 40 locuri. Accesul la antrenament se face prin trimiterea unui email la adresa corina[@]321sport.ro care să conțină codul unic de participare din programul #PotSaZbor #dela1la21 X2. Dacă nu aveți deja un cod alocat, înscrierea se poate face aici: http://bit.ly/30nEYQ8
 
Tragem linie înscrierilor fie când s-a atins numărul de locuri limită, fie vineri, 4 octombrie, ora 12:00. Confirmarea înscrierii va veni pe mail într-un interval de 24 de ore.

Obiectiv final: alergarea la Bucharest MARATHON, proba de semimaraton sau maraton alături de un pacer 321sport şi obținerea unui personal best

 

Nu există costuri pentru participarea la acest program, însă va trebui să vă înscrieți în formularul de aici pentru a putea primi codul cu care va trebui să vă prezentați la toate antrenamentele.

La final, în funcție de numărul de participări, veți beneficia de reduceri în magazinele Under Armour din România, precum și șansa de a primi gratuit înscrierea la Bucharest Marathon.

* Pentru cei care au participat la sezonul 9 #PotSaZbor #dela1la21 codul unic rămâne acelaşi, iar prezenţele se vor număra în continuare

** Lista cu numărul de prezențe și reducerile acumulate până în prezent poate fi consultată aici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vqduU0pYeQ8MVlBWYdVhkeUMT8gRV1vUQ-0ogmw85oc

Atenție! Scanarea codului se face între 19:20 și 19:30 sau după sesiunea de stretching. Dacă la antrenament nu a fost scanat codul unic de participare, el nu mai poate fi trimis ulterior pe email, mesaj pe facebook sau SMS.

*****************************

321sport Running Culture este o comunitate de oameni care aleargă împreună și care se susțin indiferent de nivelul de pregătire. Antrenamentele noastre înseamnă muzică, voie bună și un lucru super important: nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Under Armour a devenit în 2019 partenerul tehnic oficial al Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon. Pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România.

Sezonul 10 #PotSaZbor #dela1la21 X2 este susţinut de Under Armour România şi se termină pe 13 octombrie 2019, la Bucharest MARATHON.

Antrenamentele #321sport sunt monitorizate și încurajate de Garmin Romania.

Reguli de siguranţă: https://www.youtube.com/watch?v=_mZa1djprnQ

Detalii despre antrenamentele #dela1la21: https://www.321sport.ro/dela1la21/potsazbor-dela1la21/

Muzica este asigurată de Ultimate Ears #partyup 🙂

KM alergaţi îi transformăm într-o şansă la sport pentru copii #KMpentruVIITOR 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu