PotSaZbor Dela1la21 X2: Alergăm împreună de Global Running Day

Click pentru a vizualiza harta
Cand:
iunie 5, 2019@7:00 PM – 8:30 PM
2019-06-05T19:00:00+03:00
2019-06-05T20:30:00+03:00
Unde:
Mikkeller Bucharest
Charles de Gaulle 3
PotSaZbor Dela1la21 X2: Alergăm împreună de Global Running Day @ Mikkeller Bucharest
Miercuri, 5 iunie, facem o mică pauză de la programul obişnuit pentru că vrem să sărbătorim împreună Global Running Day!
 
Aceasta este o celebrare la nivel mondial care îşi propune să încurajeze un stil de viaţă activ şi care adună un număr cât mai mare de alergători de pe tot globul. Nu contează viteza sau distanța parcursă, ci este important ca fiecare dintre noi să iasă la alergat pentru a-i încuraja pe cei din jur să facă acelaşi lucru.
 
Cum ne-am obişnuit, nouă ne place să alergăm în familie, aşa că vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Internaţională a Alergării!
 
Alături de Under Armour şi Bucharest RUNNING CLUB vom alerga în parcul Herăstrău şi o vom face aşa cum suntem obişnuiţi: ne setăm viteza după cel mai încet alergător, ne vom distra şi ne vom simţi bine! Împreună îi vom inspira pe cei din jurul nostru să se apuce de sport!
 
Vă invităm să vă înscrieţi aici, în echipa #RunInBucharest, şi să vă luaţi angajamentul de a alerga alături de noi miercuri seara: https://globalrunningday.org/jf3kqvn
 
Abia aşteptăm să transformăm alergarea de miercuri într-o adevărată sărbătoare cu ocazia Global Running Day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu