#PotSaZbor #dela1la21 – S9E6 Avansaţi – Forță specifică alergători

Click pentru a vizualiza harta
Cand:
martie 16, 2019@2:00 PM – martie 17, 2019@3:30 AM
2019-03-16T14:00:00+02:00
2019-03-17T03:30:00+02:00
Unde:
World Class România
Strada Liviu Rebreanu 4

Săptămâna asta organizăm pentru prima dată un antrenament de fortă specifică pentru alergători în cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour & 321sport. Abia așteptăm să ne vedem sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 14:00 la  World Class Park Lake pentru a ne antrena împreună!

Care este scopul acestui antrenament?

Forța este un element foarte important în antrenamentele de alergare, iar în programul nostru punem accentul pe o pregătire cât mai serioasă înainte de Bucharest Half Marathon.

Alături de partenerii de la World Class am pregătit un antrenament special dedicat dezvoltării forței pentru alergători, care va avea trei zone de lucru: lower body, upper body și coreGradul de dificultate al acestui antrenament este ușor spre mediu.

Sesiunea va fi condusă de Horațiu Dumitrescu (Personal Training Manager la World Class și fost atlet de performanță) și Radu Restivan (Antrenor de altetism la 321sport). Ora de începere este 14:30, dar vă rugăm să ajungeți din timp pentru a vă schimba și pentru a vă pregăti de clasă.

Detalii logistice: să vă echipaţi corespunzător, să aveţi un prosop şi apă pentru hidratare.

Accesul la antrenament se face prin trimiterea unui email la adresa start[@]321sport.ro care să conțină codul unic de participare din programul #PotSaZbor #dela1la21. Dacă nu ai deja un cod alocat, înscrierea se poate face aici.

Atenție! Sunt disponibile 30 locuri, așa că înscrie-te cât mai curând!

***

World Class România și-a făcut o misiune din a inspira și motiva românii să fie mai activi, mai des, pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă. Dat fiind că majoritatea românilor consideră lipsa timpului drept principala cauză pentru care nu fac sport, World Class și-a unit forțele cu Under Armour și Bucharest Running Club pentru a organiza o serie de evenimente sportive, astfel încât mișcarea să fie mai accesibilă pentru toți cei care vor să adopte o rutină sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu