PotSaZbor Dela1la21 – S9 Avansați – Ultimul antrenament înainte de semi

Click pentru a vizualiza harta
Cand:
mai 8, 2019@7:00 PM – 8:30 PM
2019-05-08T19:00:00+03:00
2019-05-08T20:30:00+03:00
Unde:
Pista de atletism Lia Manoliu
Bulevardul Basarabia 37-39
PotSaZbor Dela1la21 - S9 Avansați - Ultimul antrenament înainte de semi @ Pista de atletism Lia Manoliu
Am ajuns la final de sezon #PotSaZbor #dela1la21! Acesta este ultimul nostru antrenament înainte de testul cel mare – Bucharest HALF MARATHON! Aduceți buna dispoziție și pregătiți-vă de o alergare plină de emoții. O să fie o seară de neuitat! ♥
***
Anul acesta sezonul 9 #dela1la21 a devenit #potsazbor #dela1la21 și fost a susținut de Under Armour. Am alergat împreună și am fost alături de oamenii care și-au dorit să alerge primul lor semimaraton! Am organizat două grupe de pregătire: una pentru începători, una pentru avansați. Detalii aici: https://www.321sport.ro/dela1la21/potsazbor-dela1la21/
 
Grupa dedicată avansaţilor a presupus antrenamente săptămânale specifice ce au inclus, de-a lungul timpului, long runs, intervale, fartlek, tempo și forță.
 
Meeting point 8.05.2019: Pista de atletism Lia Manoliu (Link location)
Tip antrenament: Speed Workout – Tempo
Descriere antrenament: sesiune de încălzire, grupe de alergare pe pista de atletism, sesiune de revenire
Bagaje: Se vor lăsa pe pistă
Detalii suplimentare: există un vestiar unde ne putem schimba, însă bagajele se vor lua pe pistă; pista se află în aer liber; există noctură; accesul în locație se face dinspre Bulevardul Basarabia.
Obiectiv final: alergarea la Bucharest HALF MARATHON, proba de 21 de kilometri alături de un pacer 321sport şi obţinerea unui personal best (sub 2:00:00)
 
Nu au existat costuri pentru participarea la acest program, însă a fost necesară înscrierea în formularul de aici (https://www.321sport.ro/dela1la21/potsazbor-dela1la21/) pentru a putea primi codul unic de participare. La final, în funcție de numărul de participări, alergătorii au beneficiat de reduceri în magazinele Under Armour din România, precum și șansa de a primi gratuit înscrierea la Bucharest Half Marathon.
 
*****************************
 
321sport Running Culture este o comunitate de oameni care aleargă împreună și care se susțin indiferent de nivelul de pregătire. Antrenamentele noastre înseamnă muzică, voie bună și un lucru super important: nu lăsăm pe nimeni în urmă! În plus, am organizat o grupă de avansați în cadrul căreia îi ajutăm pe alergătorii mai experimentați să obțină un personal best la proba de semimaraton.
 
Under Armour România a devenit în 2019 partenerul tehnic oficial al Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon. Pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România.
 
Sezonul 9 #PotSaZbor #dela1la21 a fost susţinut de Under Armour România şi se termină la Bucharest HALF MARATHON.
Antrenamentele #321sport sunt monitorizate și încurajate de Garmin Romania.
 
Detalii despre antrenamentele #dela1la21: https://www.321sport.ro/dela1la21/
 
Muzica este asigurată de Ultimate Ears #partyup 🙂
KM alergaţi îi transformăm într-o şansă la sport pentru copii #KMpentruVIITOR 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu