#PotSaZbor #dela1la21 – S09 Avansaţi – drumul către primul PB la semimaraton

Click pentru a vizualiza harta
Cand:
februarie 6, 2019@7:30 PM – 9:00 PM
2019-02-06T19:30:00+02:00
2019-02-06T21:00:00+02:00
Cost:
Gratuit
Contact:
Radu Restivan / Flavia Matei
#PotSaZbor #dela1la21 - S09 Avansaţi - drumul către primul PB la semimaraton

Anul acesta sezonul 9 #dela1la21 devine #potsazbor #dela1la21 și este susținut de Under Armour România. Vom fi împreună alături de oamenii care vor să alerge primul lor semimaraton! În plus, organizăm două grupe de pregătire: una pentru începători, una pentru avansaţi. Detalii aici: https://www.321sport.ro/dela1la21/potsazbor-dela1la21/

Grupa dedicată avansaţilor presupune antrenamente săptămânale specifice ce vor include, de-a lungul timpului, long runs, intervale, fartlek, tempo şi forţă.
Meeting point:
Traseu:
Bagaje: se pot lăsa la start.

Obiectiv final: alergarea la Bucharest Half Marathon, proba de 21 de kilometri alături de un pacer 321sport şi obţinerea unui personal best (sub 2:00:00).

În cadrul antrenamentelor #PotSaZbor #dela1la21 dedicate începătorilor vom fi alături de voi la fiecare pas al acestei călătorii.

Atenție! Este o perioadă foarte rece. Veniți bine echipați, folosiți mai multe straturi de îmbrăcăminte, protejați extremitățile (mănuși, căciulă, buff) și neapărat să aveți o bluză uscată de pus la finalul antrenamentului!

Nu există costuri pentru participarea la acest program, însă va trebui să te înscrii în formularul de aici pentru a putea primi codul cu care va trebui să te prezinți la toate antrenamentele. La final, în funcție de numărul de participări, vei beneficia de reduceri în magazinele Under Armour din România, precum și șansa de a primi gratuit înscrierea la Bucharest Half Marathon.

*****************************

321sport Running Culture este o comunitate de oameni care aleargă împreună și care se susțin indiferent de nivelul de pregătire. Antrenamentele noastre înseamnă muzică, voie bună și un lucru super important: nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Under Armour România a devenit în 2019 partenerul tehnic oficial al Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon. Pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România.

Sezonul 9 #PotSaZbor #dela1la21 este susţinut de Under Armour România şi se termină în primăvara anului 2019.

Antrenamentele #321sport sunt monitorizate și încurajate de Garmin Romania.

Reguli de siguranţă: https://www.youtube.com/watch?v=_mZa1djprnQ
Detalii despre antrenamentele #dela1la21: https://www.321sport.ro/dela1la21/
Muzica este asigurată de Ultimate Ears #partyup 🙂
KM alergaţi îi transformăm într-o şansă la sport pentru copii #KMpentruVIITOR 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu