321sport Kids – antrenamente dedicate copiilor

Cine suntem?

La 321sport “meseria” noastră este să îndrăgostim oamenii de a face sport. Avem doi antrenori care lucrează cu sute de oameni de toate vârstele în fiecare săptămână. Indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire, noi știm să facem din sport o bucurie.

Ce facem?

321sport Kids este programul prin care vrem să insuflăm celor mici dragostea pentru sport. Știm că sportul îi ajută să de dezvolte armonios din punct de vedere fizic, dar în același timp învață să lucreze în echipă, să fie competitivi, să atingă obiective și să lege prietenii.

De ce facem asta?

Știați că aproximativ 40% dintre copiii din România sunt supraponderali? Știați că diabetul de tip II nu era prezent la copii în urmă cu câțiva ani, iar acum a devenit ceva comun? Și pe noi ne sperie aceste cifre. De aceea ne dorim să contribuim la creșterea unei generații sănătoase.


Maratonul de Mișcare în Familie (1 iunie 2017). Credit foto: SECOM România / Cristina Bobe

Cum facem asta?

Îmbinăm sportul cu joaca și transformăm ora de sport într-o bucurie pentru copii, nu într-o povară. Nu punem accent pe performanță, ci pe depășirea propriilor limite. La final îi facem pe toți să se simtă campioni!

Cum arată o oră de sport?

Avem o sală mobilă pe care o putem instala în 15 minute în orice loc. Exercițiile sunt gândite special pentru copii și întotdeauna adaptate la context – nivelul de pregătire al celor mici și starea lor de energie.

Ce le rămâne celor mici după sport?

Vor ieși mai puternici, mai hotărâți și, cel mai important, mai încrezători în forțele proprii și în calitățile pe care le au. Își vor dori să fie activi și, conform studiilor, sunt mari șanse să facă sport și după ce ajung la maturitate.

Cine este antrenorul 321sport Kids?

Radu Restivan este instructor de atletism, cycling, aerobic și functional training. Radu este și prezentator Știri în alergare, singurul buletin de știri din România dedicat alergării, și realizator al documentarului Discover the World through its Marathons, un proiect internațional. Dar ceea ce îl recomandă cu adevărat este faptul că știe să lucreze cu cei mici, să îi motiveze și să le insufle dragostea pentru sport. Radu este şi tatăl unui băieţel născut în 2021, astfel încât a căpătat noi skilluri în ultima vreme.

Cum puteți lucra cu noi?

În general ne adresăm grădinițelor și școlilor particulare. Ne puteți trimite un email la adresa start@321sport.ro, iar noi vă facem o propunere personalizată în funcție de program și spațiul disponibil.


Maratonul de Mișcare în Familie (1 iunie 2017). Credit foto. SECOM România / Paul Chiorean

 


Maratonul de Mișcare în Familie (1 iunie 2017). Credit foto. SECOM România / Cristina Bobe

 

Meniu