Cine suntem?

La 321sport “meseria” noastră este să îndrăgostim oamenii de a face sport.

Totul a început în 2015, când Radu Restivan, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea Atletism, a fondat comunitatea 321sport din dorința de a ajuta oamenii să se apuce de alergare. În cei peste 8 ani de când a creat comunitatea, a lucrat în fiecare săptămână cu sute de oameni de toate vârstele. Indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire, noi știm să facem din sport o bucurie!

Ce este 321sport Kids?

321sport Kids este programul prin care vrem să insuflăm celor mici dragostea pentru sport. Știm că sportul îi ajută să de dezvolte armonios din punct de vedere fizic, dar în același timp învață să lucreze în echipă, să fie competitivi, să atingă obiective, să lege prietenii și să întreprindă una dintre cele mai importante calități, disciplina.

De ce facem asta?

Știați că aproximativ 40% dintre copiii din România sunt supraponderali? Știați că diabetul de tip II nu era prezent la copii în urmă cu câțiva ani, iar acum a devenit ceva comun? Pe lângă toate acestea, suntem pe primul loc la mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare.

Adică la bolile cauzate de lipsa de mișcare. Sute de mii de oameni își pierd viața în fiecare an din aceste cauze. Și pe noi ne sperie aceste cifre. De aceea ne dorim să contribuim la creșterea unei generații mai sănătoase și mai active.

Cel mai bun mod de a ne proteja de bolile cardiovasculare, supraponderabilitate sau diabet, este prevenția. Atunci când începem să tratăm, problema deja există. Dar nici atunci nu este prea târziu.

Sportul este cea mai simplă și eficientă metodă pentru a ne asigura o viață cât mai lungă și lipsită de probleme de sănătate. De aceea, e important să cultivăm acest obicei sănătos de la vârste cât mai fragede.

Cum facem asta?

Formăm grupe de maximum 20 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. La fiecare antrenament îmbinăm sportul cu joaca și transformăm o oră de sport într-o bucurie pentru copii, nu într-o povară. Nu punem accent pe performanță, ci pe depășirea propriilor limite. La final îi facem pe toți să se simtă campioni!

Oricine este bine-venit, indiferent de nivelul de pregătire fizică, iar exercițiile sunt gândite special pentru copii și întotdeauna adaptate la context – nivelul de pregătire al celor mici și starea lor de energie.

Tot conceptul este creat conform valorilor 321sport #RunningCulture, prin intermediul cărora, din 2015 aducem împreună anual peste 15.000 de alergători. În cei 8 ani de activitate, le-am insuflat constant oamenilor plăcerea de a face sport, într-un mod în care aceștia s-au simțit întotdeauna susținuți și niciodată judecați.

Cu ce rămân cei mici după sport?

Vor ieși mai puternici, mai hotărâți și, cel mai important, mai încrezători în forțele proprii și în calitățile pe care le au. Își vor dori să fie activi și disciplinați, iar conform studiilor, sunt mari șanse să facă sport și după ce ajung la maturitate.

Cine sunt antrenorii 321sport Kids?

Radu Restivan este fondatorul 321sport, cea mai mare comunitate de alergători amatori din România, dar și instructor de atletism, cycling, aerobic și functional training.

Radu este și realizator al documentarului Discover the World through its Marathons, un proiect internațional sau producător al filmului documentar La Cota 10.000.

Dar ceea ce îl recomandă cu adevărat este faptul că știe să lucreze cu cei mici, să îi motiveze și să le insufle dragostea pentru sport.

Radu este şi tatăl unui băieţel născut în 2021, astfel încât a căpătat noi skill-uri în ultima vreme.

Unde și când se țin antrenamentele?

În fiecare joi, de la ora 18:00 la 18:50. Iarna, în Sala de Atletism Ioan Soter, iar toamna, primăvara și vara, în aer liber, pe pista de atletism Lia Manoliu.

Start antrenamente!

În fiecare joi, începând cu 27 aprilie, ora 18:00. E important să ajungeți cu 15 minute înainte de începerea antrenamentului, pentru a vă schimba și evita aglomerația din vestiar. Antrenamentul va începe chiar la 18:00.

Ca înscrierea la antrenamentele 321sport Kids să fie valabilă, este necesar să vă înscrieți copilul/copiii în acest formular și să faceți plata abonamentului pentru care ați optat.

Abonamente

Abonament de o lună
160 lei/ copil
 • 4-5 ședințe
Abonament de 6 luni
820 lei/ copil
 • 24 de ședințe

Program și reguli de bună funcționare

 • Antrenamentele se desfășoară în fiecare joi, pe Pista de Atletism de la Lia Manoliu, în intervalul 18:00 – 18:50;
 • Locația este Pista de Atletism Lia Manoliu, Bulevardul Basarabia, 37-39. Accesul se poate face dinspre B-dul Basarabia sau dinspre Strada Maior Coravu;
 • Accesul la antrenament se va face pe baza unei liste nominale, în baza căreia copiii pot intra în incinta pistei de alergare și în vestiare;
 • Părinții nu au acces la pistă, decât de pe margine;
 • Pista dispune de vestiare (fete/băieți), toalete și dușuri la care au acces participanții și însoțitorii lor;
 • Echipament recomandat: pantofi de sport și șort, tricou, trening din țesătură sintetică, care să-i se usuce repede și să-i permită copilului să respire;
 • Recomandăm ca cei mici să vină cu un rucsac în care să țină o apă și o bluză de schimb uscată, pe care să o schimbe imediat după terminarea antrenamentului;
 • Pentru lunile caniculare, recomandăm și cremă de soare și șapcă;
 • Costul abonamentului acoperă toate zilele de joi din luna respectivă. Abonamentul începe pe data de 1 a lunii și se termină în ultima zi calendaristică a lunii. Abonamentele pe 3 și 6 luni se supun aceluiași regim.
 • Abonamentele se reportează doar cazul de forță majoră (accidentări/îmbolnăviri) care trebuie justificate prin diagnostic medical cu parafă care să indice perioada de repaus;
 • Orice neprezentare la antrenament trebuie anunțată pe grupul de WhatsApp dedicat părinților cu maximum 1 oră înainte de startul antrenamentului;
 • Înscrierile la antrenamente se pot face și pe parcursul unui an;
 • Antrenamentele se termină la ora 18:50, când părinții vor putea prelua copiii de la poarta de acces.

Lasă-ne un mesaj!

Dacă apar întrebări, nu ezita să ne scrii la start at 321sport punct ro.

Meniu