La Cota 10.000 – Jurnal de Altitudine, lansare carte

La Cota 10.000 – Jurnal de Altitudine – este carnetul de călătorie a unei expediții legendare prin Carpații României. Cei 6 alergători au atins vârfurile celor mai spectaculoase regiuni montane din România – Retezat, Făgăraș, Bucegi, Ciucaș și Ceahlău, cumulând astfel 10.000 de metri diferență pozitivă de nivel în 6 zile consecutive. Povestea întregului proiect este disponibilă aici.

Documentarea vizuală a acestei expediții a fost făcută de fotograful sportiv Adrian Crapciu, care a reușit să surpindă în pozele sale frumusețea brută a Carpaților, dar și momentele cheie ale acestei aventuri.

Textele brute, luate din jurnalele zilnice ale alergătorilor, ne ajută să trăim aventura din interior, astfel fiind mai aproape de gândurile lor, de fricile lor, dar și de momentele de extaz trăite pe traseu.

 

Detaliile cărții:

  • 23×19 cm
  • 82 de pagini
  • 69 de poze
  • 28 intrări din jurnal
  • tipar digital
  • hârtie offset 120 gsm
  • coperta folie mată, 300 gsm

Cum se poate achiziționa

Cartea poate fi comandată la prețul de 59 lei. Aceasta va fi împachetată în bubble wrap pentru a asigura integritatea pe durata transportului. Comenzile se fac prin intermediul acestui formular, iar expedierea se va face după confirmarea plății.

La prețul de mai sus se adaugă taxele de curier (acestea vor fi comunicate în formularul de comandă, în funcție de adresa destinatarului). Pentru București, livrarea se poate face personal de către echipa 321sport (la sediu sau la antrenamentele de marți seara din Herăstrău).

Fotografii carte

Trailer film
Filmul documentar La Cota 10.000 poate fi urmărit pe platforma Streamerse, achizționând un bilet. Mai jos puteți urmări trailer-ul filmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu