Marile turnee de tenis din 2020 se văd pe Eurosport, în Vodafone TV!

Iubim sportul în toate formele lui și recunoaștem că el are puterea de a schimba destine și de a ne oferi trăiri la intensitate maximă, pe care, poate, în alte contexte nu le-am experimenta. O simțim pe pielea noastră ori de câte ori alergăm câte un maraton pe o vreme caniculară, mai urcăm câte un munte pe un ger incredibil sau când mai organizăm câte un eveniment ieșit din comun și alergăm 61 de kilometri prin tot Bucureștiul în doar câteva ore.

Sportul este, pentru majoritatea dintre noi, un univers al tuturor posibilităților!

Și pentru că mulți dintre noi nu suntem doar pasionați de alergări, ci și de tenis, avem acum posibilitatea de a ne bucura de meciurile noastre preferate la cea mai bună calitate, oriunde ne-am afla, datorită Vodafone România, care este acum sponsorul oficial al transmisiunilor Eurosport de la Australian Open! (P)

Pe scurt, anul acesta, vom putea urmări toate turneele de tenis, Grand Slam și circuitul ATP, pe smartphone sau tabletă în rețeaua UPC, dar și în Vodafone TV, indiferent dacă suntem în mișcare sau acasă.

Vodafone a fost primul care a oferit celor din România canalul Eurosport 4K. Astfel, imaginile la cea mai înaltă claritate, expresiile faciale și detaliile pe care nu le vedem mereu în prim plan, vor fi disponibile gratuit până la finalului lunii martie pentru abonații rețelei UPC din orașe precum București, Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Tulcea, Agnita, Brașov, Câmpeni, Dănești, Gherla, Gheorghieni, Lugoj, Miercurea Ciuc, Năsăud, Orșova, Ploiești, Sannicolau Mare, Sf Gheorghe, Huedin, Târgu Frumos, Turda, Sibiu. Cei de la Vodafone & UPC au anunțat că pe parcursul anului, Eurosport 4K va fi inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din restul țării care au televizoare compatibile 4K și carduri digitale UPC (CI+). Canalul este în grila digitală pe poziția 200.

Așadar, pe lângă meciurile de tenis de la feminin sau masculin, toți iubitorii sportului vor putea urmări acasă sau pe mobil, cele mai importante competiții sportive din lume, de la fotbalul din Premier League și FA Cup, la schi, handbal și snooker prin intermediul pachetelor de televiziune UPC.

Un alt anunț important este reprezentat de faptul că toate canalele din portofoliul Discovery, disponibile în rețeaua UPC, au fost incluse și în grila Vodafone TV. Aceste canale sunt Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery. 

Aflați mai multe detalii pe

Cine mai urmărește primul turneu de Grand Slam al anului, care se va încheia pe 2 februarie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu