My Blood is Gold: În septembrie mergem în gașcă să donăm sânge. Hai cu noi!

My Blood is Gold: În septembrie mergem în gașcă să donăm sânge. Hai cu noi!

Pentru 321sport a devenit deja o tradiție să meargă în gașcă pentru a dona sânge. După ce am mers împreună în luna mai să donăm, plănuim o nouă acțiune MY BLOOD IS GOLD pentru luna de septembrie. Te așteptăm alături de noi să facem o faptă bună și să îi ajutăm pe cei care au mare nevoie de sângele nostru!

Așadar pune-ți data în calendar (9 septembrie 2019, ora 7:30) și… să ne vedem în număr cât mai mare la Centrul de Transfuzie București!

Încă din 2015 sângele nostru salvează vieți, iar anul acesta ne-am bucura dacă am putea premia la nivel simbolic implicarea alergătorilor din comunitatea noastră. În mai am pregătit o serie de tricouri pentru cei care au venit la donare alături de noi, iar acum ne-am bucura dacă am putea face același lucru!

MY BLOOD IS GOLD este poate una dintre cele mai importante medalii pe care un alergător ar putea să le primească. Ne dorim super mult să putem răsplăti faptele bune din comunitate, așa că dacă știi vreo firmă sau vreo persoană care ar vrea să ne ajute cu donații ca să le producem, ar fi extraordinar!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter