Am zburat, am alergat și am demonstrat că suntem pregătiți de semi!

Pe 1 mai am organizat un eveniment super special pentru toți alergătorii înscriși în programul #PotSaZbor #dela1la21, program marca 321sport și Under Armour.

Împreună am vrut să vedem cât de pregătiți suntem pentru testul cel mare – Bucharest Half Marathon, care se apropie cu pași repezi. Așa că noi și alergătorii noștri am avut ocazia să ne testăm performanțele pe o distanță aproximativă de 10 kilometri.

Ca să rămânem în targetul propus, avansații au avut ca scop să alerge cele 10 ture de stadion în mai puțin de 55 de minute, iar începătorii în mai puțin de 80 de minute.

Ce s-a întâmplat? S-a lăsat cu viteza, cu recorduri și cu multe zâmbete! Înscrierile s-au făcut în magazinul Under Armour din Mega Mall, după care am plecat împreună spre Arena Națională, acolo unde am dat cele 10 ture de stadion.

A fost o seară magică, ne-am depășit limitele și ne-am demonstrat că suntem pregătiți pentru cei 21 de kilometri pe care urmează să-i înfruntăm în mai puțin de două săptămâni!

La #SpeedTest au participat 39 de alergători, iar câștigătorii au fost:

  • Masculin: Cătălin Raicu (43:11)
  • Feminin: Roxana-Elena Sion (48:40)

Câștigătorii celor două categorii (open masculin și open feminin) au primit câte un rucsac Under Armour, iar cel de-al treilea norocos care a primit, de asemenea, un rucsac Under Armour (prin tragere la sorți) a fost Valentin Roșu.

Cum a fost 1 mai rapid în alergare în imagini:

Încă de la începutul anului ne-am pregătit împreună pentru  Bucharest Half Marathon. Am ținut antrenamente atât pentru începători, în fiecare marți, astfel încât să îi ajutăm pe alergători să termine semimaratonul în timpul limită (3 ore), dar și antrenamente pentru avansați, în fiecare miercuri, pentru cei care își doresc să treacă linia de finish în sub 2 ore. Detalii suplimentare despre programul nostru poți găsi aici.

Foto: Ionuț Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu