Cel mai bun moment pentru AFI FIT este acum: fă mișcare și ești răsplătit!

Mișcarea înseamnă sănătate, bucurie și chef de viață, iar orice inițiativă care pune mișcarea în viețile oamenilor trebuie salutată și încurajată!

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, a lansat o provocare prin care își dorește să motiveze cât mai mulți oameni să înceapă să facă mișcare și să parcurgă distanțe cât mai mari în mers sau în alergare.

AFI FIT este o campanie de încurajare a unul stil de viață sănătos și se defășoară în luna aprilie (15-25 aprilie). World Class și AFI Cotroceni lansează o provocare simplă, dar care va avea beneficii duble: atât obținerea unei forme fizice cât mai bune, cât și a unui abonament la sală, numai bun pentru câteva antrenamente de neuitat 🙂

Pe scurt: adună cât mai mulți pași și poți câștiga întrări gratuite la World Class AFI Cotroceni!

Iată cum poți participa:

  • Vii la World Class în AFI Cotroceni și te înscrii completând formularul de la recepție
  • Prin simpla înscriere primești un voucher pentru o intrare gratuită la World Class (garantat, în limita a 200 de vouchere disponibile)
  • Timp de 7 zile de la momentul înscrierii faci cât mai mulți pași în mers și în alergare, îi contorizezi într-o aplicație dedicată (sunt zeci de aplicații în Google Play sau în AppStore), iar până pe 25 aprilie revii la World Class AFI Cotroceni pentru a face dovada pașilor acumulați
  • Important: se poate face o singură înscriere / persoană, iar la campanie nu pot participa membrii activi ai World Class

Iată ce poți câștiga!

  • Dacă ai făcut între 15.000 și 29.000 pași: unul dintre cele 200 de vouchere de 7 zile la World Class, dacă te întorci la World Class AFI Cotroceni după cele 7 zile.
  • Dacă ai făcut peste 30.000 pași: unul dintre cele trei abonamente de 30 zile la World Class, prin tragere la sorți, la finalul provocării.

Spor la sport, spor la mișcare! Ne vedem la mers sau la alergare!

Să faci mișcare este întotdeauna o idee bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu