PROVOCARE: Aleargă cu 321sport și Under Armour. Câștigă-ți noii pantofi!

PROVOCARE: Aleargă cu 321sport și Under Armour. Câștigă-ți noii pantofi!

Venim cu o nouă provocare 321sport x Under Armour. Se apropie Bucharest HALF MARATHON așa că vrem să știm că dai tot ce-ai mai bun pentru a te pregăti de cursă! Începând de astăzi, 3 aprilie, și până pe 3 mai, dăm startul unui nou challenge pe pe aplicația MapMyRun.

Ce trebuie să faci pentru a intra în joc? Împrietenește-te cu Radu Restivan pe MapMyRun, iar el te va adăuga în challenge. În perioada menționată (3 aprilie-3 mai) va trebui să alergi minim 40 de kilometri, iar aceștia să fie contorizați în aplicația MapMyRun. Apropo, știați că pantofii inteligenți Under Armour se pot conecta direct cu aplicația MapMyRun, iar de acolo puteți afla detalii precum cadența folosită la alergare sau distanța parcursă? How cool is that?!

Care e scopul provocării? Vrem să te ajutăm să te autodepășești și să fii în formă pentru semimaratonul care se apropie cu pași repezi!

Ce poți câștiga? Pe lângă faptul că vei face mult mai mult sport în perioada asta, poți fi câșigătorul unei perechi de pantofi Under Armour HOVR Sonic 2. Trebuie doar să te asiguri că ai bifat condițiile de mai sus și ești înscris automat în tragerea la sorți 😊

*UA HOVR Sonic 2 este un pantof de alergare dedicat atleților care parcurg distanțe lungi. Are o tehnologie specială de amortizare, iar materialul din care este creat este unul care lasă piciorul să respire, în timp ce garantează o bună stabilitate. Mai multe detalii despre acest model poți găsi aici.

Under Armour HOVR Sonic 2

Așadar, așteptăm ca alergătorii din toată țara să se alăture antrenamentelor noastre! Indiferent de distanța care ne desparte, suntem toți o echipă!

*numărul total de alergători care pot participa la challenge este de 200, iar adăugarea lor în challenge se va face în ordinea înscrierii.

UPDATE 6.05.2019: În cadrul provocării s-au înscris 63 de persoane care au respectat întocmai regulile menționate mai sus. În urma tragerii la sorți (cu ajutorul random.org) s-a decis următorul câștigător: Răzvan Contescu, care a alerga 43,92 km în perioada provocării și pe care îl rugăm să ne trimită un email la start@321sport.ro pentru a primi mai multe detalii despre cum poate intra în posesia premiului.

Dacă faci fotografii de la antrenamente, nu uita să dai un tag către #PotSaZbor și #dela1la21. Ne place să fim cu ochii pe prietenii noștri alergători! ❤

***

Anul acesta ne-am unit forțele cu cei de la Under Armour, care au devenit și partenerii tehnici ai Bucharest Half Marathon 2019 și Bucharest Marathon 2019. Împreună organizăm sezonul 9 #dela1la21, despre care poți afla mai multe detalii aici. Dacă ești din București, te așteptăm la antrenamentele noastre!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter