#dela1la21 – sezonul 6 (mai 2017 – octombrie 2017)

În mai 2017, după încheierea sezonului 5 al #dela1la21, am început pregătirea seriei noi de “boboci” dornici să termine primul lor semimaraton.

Din noutățile sezonului 6:

– Chiar la semimaratonului București am lansat tricoul 321sport – Alergat în România (încă mai avem câteva mărimi pe stoc – dacă vrei să cumperi unul, dă-ne un mail! start@321sport.ro).

Am decis să renunțăm la plastic. Nu mai folosim pahare sau farfurii de plastic la niciunul din antrenamentele și evenimentele noastre.

– În cea mai lungă zi din an, am vrut să profităm de răcoarea nopții și am organizat o alergare urbană. Am alergat prin tot Bucureștiul de la apus până la răsărit, în ceea ce am numit Tura de vis.

– Tot în mai am început să producem și Știrile în alergare, primul buletin de știri din România dedicat alergărtorilor – indiferent dacă sunt profesioniști sau amatori. Acestea sunt prezentate de Radu Restivan și Flavia Matei, cei doi antrenori 321sport.

– Am lansat vlogul 321sport, o serie de materiale video cu scop educațional, în care abordăm diverse subiecte legate de alergare și le discutăm liber.

– Am anunțat Berlin Running Tour powered by Vola.ro – primul pachet de running tour din România. În weekendul 15-17 septembrie vom descoperi în alergare Berlinul!

– Încălzirea globală și-a spus cuvântul, ceea ce înseamnă că am avut parte de unele dintre cele mai mari temperaturi înregistrate vreodată în România. Am încercat să facem puțină prevenție și responsabilizare pe tema alergării pe caniculă.

– Pentru prima oară, finishul sezonului #dela1la21 nu va mai fi la București. Am decis să alegem Chișinăul ca final de antrenamente, ceea ce înseamnă că pe 1 octombrie 2017 vom participa cu toții la proba de semimaraton din cadrul Maratonului Internațional Chișinău.Antrenori sezon 6: Radu Restivan și Flavia Matei.
Locație antrenamente sezon 6: Parcul Herăstrău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu